Welcome to Preps

Een plek waar gezonde en verse producten centraal staan. Simpel maar persoonlijk. Geïnspireerd door voedingstrends zoals Healthy food en Vegan food. Dit is wat wij nastreven bij Preps.​​​​​​​​​​​​​​

foto-eigenaaressen

Een plek waar gezonde en verse producten centraal staan. Simpel maar persoonlijk. Geïnspireerd door voedingstrends zoals Healthy food en Vegan food. Dit is wat wij nastreven bij Preps. 

Bij ons kun je de hele dag terecht. Heb je zin in een lekker en verantwoord ontbijtje of lunch? Dan ben je aan het juiste adres! Daarnaast zorgen wij voor een wisselend assortiment van cakes, taarten en cupcakes. Wij werken zo min mogelijk met geraffineerde suikers en E-nummers en houden onze producten zo natuurlijk mogelijk. Voor ons gebaksassortiment zullen wij zo af en toe met kleurstoffen en poedersuiker werken.

Preps maakt het voor iedereen zo gemakkelijk maar wel gezond mogelijk. Onze naam ‘Preps’ komt dan ook van het Engelse woord Preparations. Een goede voorbereiding is het halve werk niet?! Voor take-away kun je dan ook bij ons terecht. 

Wij houden van producten die met zorg zijn bereid en waar een verhaal achter zit. Onze koffie en broden hebben wij met veel liefde samengesteld in samenwerking met Bread and Delicious Maastricht en Fascino-Coffee Weert.

About our Cafe

catering-food

About our Catering

Ontbijt, lunch, gezonde of vegan-lekkernijen op locatie? Wij verzorgen het graag! Of het nu een vergadering, verjaardag of babyshower is, bij Preps hebben we verschillende mogelijkheden en denken we graag met je mee.


Doordat wij onze gerechten vers maken, zijn er bij ons vele opties om de  catering zoveel mogelijk naar jullie wens aan te passen.


Wij horen graag waar wij je mee van dienst kunnen zijn.

bread-and-delicious-brood

About our Bread

Het Preps-brood dat wij serveren is nergens anders verkrijgbaar en wordt volgens traditionele recepturen gebakken door de bakker van Bread & Delicious. Een ware smaakexplosie in je mond. Onze broodsoorten zijn stevig, maar luchtig en bevatten biologische producten.  Voor de broodeters die houden van extra stevig brood bieden wij ook notenbrood met heerlijke noten, zaden en gedroogde vruchten.


Graag willen wij jullie welkom heten bij Preps en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij.

preps-about-us

About Us

Wij zijn twee jonge ondernemers met een passie voor horeca en gezonde voeding. Van jongs af aan houden wij ervan om op een gezonde wijze een lekker gerecht voor te bereiden. Bij Preps bieden wij onze gasten een ontbijt en lunch met verantwoorde ingrediënten, persoonlijke benadering, balans en ontspanning.


Ons motto is op een gezonde wijze van het leven te genieten, uitdagingen aangaan en openstaan voor nieuwe, frisse ideeën. Onze gerechten worden zo vers mogelijk aan tafel geserveerd en wij streven ernaar om zo veel mogelijk onbewerkt voedsel te bereiden.


Natuurlijk houden wij er ook van om op zijn tijd een heerlijk stukje taart te eten. Dit kan bij ons maar dan alsnog op een bewuste manier. Wij hopen op een bewuste en verantwoorde wijze onze gasten bij Preps te inspireren met onze gerechten en gastvrijheid.

koffieboer-fascino

About our Coffee

Een ontbijt of lunch zonder koffie?! Koffie is voor ons één van de belangrijkste producten bij Preps. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat niet alleen de smaak goed is, maar ook de herkomst van de koffie. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met Fascino koffie te Weert.


Fascino koffie kent het verhaal achter de koffie en dat van de koffieboer. Daarnaast helpen zij mee aan projecten in de omgeving waar de boon vandaan komt. Zo helpen zij met de opbouw van scholen en zorgen zij ervoor dat een eerlijke prijs wordt betaald aan de boeren. Dit wetende, zal je kopje koffie bij Preps een stuk beter smaken!

Our Menu

VISIT

maandag - vrijdag 10:00 - 15:00 

zaterdag - zondag 9:00 - 16:00 

TALK

CONTACT

+31 43 852 3716

info@prepsmaastricht.com ​​​​​​​

​​​​​​​Mariastraat 6
​​​​​​​
Maastricht, 6211 EP

Contact Us